The 5-Second Trick For بیماری زونا چه نوع بیماری است
The 5-Second Trick For بیماری زونا چه نوع بیماری است
Blog Article
روانشناس برای درمان پارانوئید کلیه علائم فرد را با دقت بررسی میکند.
این نشانه معمولا تنها در یک طرف بدن رخ میدهد و محل علائم به این بستگی دارد که ویروس در کدام توزیع پوستی تاثیر میگذارد.
تمام ویروسهای هرپس میتوانند در سیستم عصبی پنهان شده و به طور نامحدود در حالت پنهان باقی بمانند. تحت شرایط مناسب، ویروس هرپس زوستر میتواند همانند بیدار شدن از خواب زمستانی،دوباره فعال شود و به سمت فیبرهای عصبی حرکت کند تا عفونتی جدید را ایجاد کند.
زونا از طریق سرفه و عطسه پخش نمیشود. تنها تماس مستقیم با مایعات حاصل از تاولها میتواند ویروس را پخش کند. بنابراین، پوشش تاولها خطر انتشار ویروس را کاهش میدهد.
چند روز پس از شروع ناراحتی پوستی (یا به ندرت، چند هفته پس از آن)، بثورات مشخصه زونا ظاهر میشوند. این جوشها به طور معمول به عنوان خوشه ای از تکههای قرمز کوچک شروع میشوند و در نهایت به تاولهای کوچکی تبدیل خواهند شد. این تاولهای پُر از مایع در نهایت باز میشوند و زخمهای کوچک به آرامی خشک میگردند و از بین میروند.
کارشناسان این واکسن را برای افرادی که مبتلا به آبلهمرغان نبودهاند نیز توصیه میکنند.
اما در برخی از افراد و به دلایلی که کاملاً مشخص نیست، ممکن است ویروس واریسلا زوستر سالها بعد دوباره ظاهر شوند و در امتداد الیاف عصبی حرکت کنند تا باعث ایجاد زونا شوند.
افراد مبتلا به این اختلال همیشه مراقب و به اطرافیان مشکوک هستند و بر این باورند که دیگران دائماً درصدد تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها هستند. به نظر این افراد، رفتار و طرز فکرشان عادی است.
غذاهای بسیار فرآوریشده: چیپس و سایر تنقلات پرچرب، نوشابههای گازدار یا انرژیزا، انواع کیک و شیرینی و غذاهای سرخ شده اغلب سرشار از نمک، قند و اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که همگی ممکن است باعث التهاب و تضعیف سیستم ایمنی شوند.
بدین ترتیب شخصیت روشنفکر تا حدی به انقباض میگراید. چانه زن و اهل بگومگو میشود، وضع موجود را بهتر از آنچه هست، میخواهد، خود را بیماری زونا در حاملگی یگانه و منحصربهفرد میداند، در برابر دنیای بیرون حالت دفاع به خود میگیرد و گاهی دوستان نزدیک خود را نیز در شمار دشمنان سرسخت قلمداد میکند.
حدود ۱ تا ۴ درصد از مردم به دلیل مشکلاتی که برایشان پیش میآید، باید وقت خود را در بیمارستان بگذرانند.
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.
بیماری زونا معمولا یک طرف بدن (غالبا کمر، قفسهی سینه، شکم یا پشت) را درگیر میکند.
پیش از این محققان بر این باور بودند که احتمالاً یک پیوند ژنتیکی بین اسکیزوفرنی، اختلال شخصیت اسکیزوتایپی و پارانویائید وجود دارد، اما مطالعات بیشتر نشان داد این ارتباط آنقدر قوی نیست.